1. Fierbe ouale cinci minute dupa ce au început sa clocoteasca. Fierbe cartofii în coaja, iar morcovul și telina, separat. Dupa ce au fiert, curata cartofii de coaja și toaca legumele în cubulete. Taie la fel gogoșarul și castravetele murat.
2. Curata ouale, taie-le în doua și scoate galbenușul. Pastreaza unul din ele, iar pe celelalte, maruntește-le și adauga-le peste legume.
3. Amesteca galbenușul crud cu cel fiert pus deoparte și cu muștarul, adauga putin câte putin ulei, cam 200 ml, și drege gustul cu sare și zeama de lamâie. Pune maioneza peste legume și amesteca.
4. Cu aceasta salata, umple ouale. Servește aceste oua umplute a la russe dupa ce le-ai tinut la rece minimum 10-15 minute.
Poza principala
Galerie foto
O combinatie inedita de oua si salata a la russe – o incantare pentru papilele gustative!
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu