Home » Oua umplute cu maioneza

Oua umplute cu maioneza

1.Curăță ouăle de coajă. Taie în jumătate șase dintre ele, iar pe restul taie-le cubulețe. 

2.Amestecă ouăle mărunțite cu gălbenușul celor șase ouă fierte, ardeiul tăiat cubulețe, mărarul tocat, hreanul ras și maioneza.

3.Pentru un plus de gust și aromă, adaugă o linguriță cu muștar (clasic sau puțin iute).

4.Sărează și pipărează amestecul după gust. Umple albușurile cu aceasta compozitie, acoperă cu o folie și dă-le la rece măcar jumătate de oră înainte de a le servi.

 

Oua umplute à la russe

Poza principala

oua_umplute_fotolia_63693053_subscription_xxl.jpg_c_gkrphoto_-_fotolia.com_mica.jpg

8 ouă fierte

½ ardei gras roșu

1 linguriță cu hrean ras

2-3 linguri cu maioneză

mărar verde

muștar

sare si piper

Ouă umplute cu spumă de hrean 

Ușor de pregătit și, mai ales, foarte gustoase.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE