1.Fierbe ouăle în apă cu sare vreme de 7-8 minute din clipa în care apa începe să fiarbă. Trece-le
2.Prin apă rece apoi și lasă-le să se răcească, apoi curăță-le de coajă și taie-le în jumătăți.
3.Bate smântâna cu mixerul și încorporează, la final, hreanul și zeama de lămâie.
4.Amestecă brânza cu un praf de sare, piper și turmericul. Încorporează spuma de hrean și pune amestecul într-un cornet, apoi ornează jumătățile de ou.
5.Decorează cu ardei roșu tăiat și frunze proaspete de pătrunjel ouăle umplute cu spumă de hrean și lasă-le la rece 30 de minute înainte de a le servi.
Credit foto: Photoland/Profimedia
6 ouă
150 g cremă de brânză
150 ml smântână pentru frișcă
2 linguri cu hrean ras fin
½ linguriță cu turmeric
½ lingură cu zeamă de lămâie
ardei roșu și pătrunjel verde pentru decor
sare
piper
Adaugă comentariu