Home » Aperitive, salate, sosuri » Ouă umplute cu spumă de hrean
Aperitive, salate, sosuri

Ouă umplute cu spumă de hrean

1.Fierbe ouăle în apă cu sare vreme de 7-8 minute din clipa în care apa începe să fiarbă. Trece-le 

2.Prin apă rece apoi și lasă-le să se răcească, apoi curăță-le de coajă și taie-le în jumătăți.

3.Bate smântâna cu mixerul și încorporează, la final, hreanul și zeama de lămâie.

4.Amestecă brânza cu un praf de sare, piper și turmericul. Încorporează spuma de hrean și pune amestecul într-un cornet, apoi ornează jumătățile de ou.

5.Decorează cu ardei roșu tăiat și frunze proaspete de pătrunjel ouăle umplute cu spumă de hrean și lasă-le la rece 30 de minute înainte de a le servi.

Credit foto: Photoland/Profimedia

Oua umplute à la russe

Poza principala

oua_cu_spuma_de_hrean_mici.jpg

6 ouă

150 g cremă de brânză

150 ml smântână pentru frișcă

2 linguri cu hrean ras fin

½ linguriță cu turmeric

½ lingură cu zeamă de lămâie

ardei roșu și pătrunjel verde pentru decor

sare

piper

Ouă umplute

Pe orice masă de sărbătoare e musai să se regăsească un platou cu ouă umplute. Cu spumă de hrean sunt și mai grozave!
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.