Home » Ouă umplute

Ouă umplute

1. Fierbe ouăle tare, le ţii să fiarbă în apa clocotită 10 minute. Când s-au răcit, le cureţi de coajă şi le tai jumătăţi, în lung.

2. Scoate cu grijă gălbenuşurile pe care le pui într-un bol. Le dai prin sită sau le pasezi cu furculiţa.

3. Adaugă untul la temperatura camerei, smântâna şi muştarul şi amestecă bine. Sărează după gust şi amestecă din nou până se omogenizează.

4. Pune umplutura de ouă într-un poş şi umple frumos albuşurile. Decorează cu măsline, pătrunjel verde şi ardei gras tăiat mărunt. Dă la rece măcar jumătate de oră înainte de a servi.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Sugestie. Dacă vrei un pic de variaţie, poţi înlocui în jumătate din cantitatea de muştar Dijon cu boia de ardei iute. Culori diferite, gust diferit.

 

Crochete de orez umplute cu caşcaval

Poza principala

oua_umplute_mici.jpg

6 ouă

50 g unt

50 g smântână

1 linguriţă de muştar cu seminţe

1 linuriţă de muştar de Dijon

1 ardei gras roşu

pătrunjel verde 

sare

măsline

 

Oua umplute à la russe

Un antreu clasic, ouă umplute, dar mereu la modă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE