Home » Promo » (P) Descoperă de ce un fișet metalic este piesa ideală de depozitare în mediul comercial!
Promo

(P) Descoperă de ce un fișet metalic este piesa ideală de depozitare în mediul comercial!

fiset metalic

Un dulap sau un fișet metalic reprezintă piesa ideală de mobilier atunci când vrei să depozitezi diverse documente, accesorii sau echipamente acasă, pe balcon, în garaj sau la birou. Cu toate acestea, caracteristicile funcționale pe care le oferă un astfel de obiect nu limitează utilizarea acestui mobilier, ci îl recomandă pentru folosirea în diverse medii specifice de activitate.

Oțelul inoxidabil, material folosit la fabricarea dulapurilor și fișetelor metalice, conferă rezistență și durabilitate, iar procesele speciale de tratare a oțelului pe care marii producători le aplică vor aduce beneficii suplimentare.

Descoperă, în rândurile de mai jos, de ce un fiset metalic poate fi cea mai potrivită piesă de mobilier pentru businessul tău, indiferent că aparții domeniului gastronomic, industrial sau științific.

Există foarte multe motive pentru care oțelul inoxidabil rămâne unul dintre cele mai populare și apreciate materiale atât pentru utilizare comercială, cât și casnică. Pe lângă aspectul deosebit, un dulap sau fișet metalic din oțel inoxidabil este rezistent, durabil și foarte simplu de curățat.

Toate aceste calități fac din piesele metalice de mobilier alegerea ideală atunci când vine vorba de soluții de depozitare. Iată beneficiile de care te vei bucura dacă alegi o astfel de piesă de mobilier!

fiset metalic

Aspectul

Atât în mediul casnic, cât și în cel comercial, oțelul inoxidabil oferă un aspect deosebit. Cu toate că poți alege un dulap sau un fișet metalic de diferite culori, aspectul clasic al oțelului inoxidabil este printre cele mai populare variante. În plus, curățarea se face foarte simplu, astfel încât aspectul nu se va deprecia după o anumită durată.

Rezistența la factorii de coroziune din mediu

Oțelul inoxidabil este recunoscut pentru rezistența sa la factorii de mediu. În special într-un mediu umed, precum zonele de depozitare și anexele bucătăriilor marilor restaurante, această rezistență la coroziune este obligatorie.

Majoritatea modelelor de dulap sau fișet metalic sunt rezistente, de asemenea, la acțiunea acizilor, solvenților și soluțiilor alcaline. Astfel, dacă vrei să te bucuri de o piesă de mobilier durabilă într-un mediu specific, cea mai bună investiție este mobilierul confecționat din oțel inoxidabil.

Rezistența la temperaturi foarte ridicate

Majoritatea tipurilor de oțel inoxidabil utilizate în construirea pieselor de mobilier sunt rezistente atât la temperaturi foarte scăzute, cât și la temperaturi foarte ridicate. Punctul de topire al oțelului folosit în realizarea fișetelor și dulapurilor metalice este peste 1.400 de grade Celsius, însă condițiile reale de utilizare nu se vor apropia niciodată de această valoare.

În mediul industrial sau cel comercial, temperaturile ridicate nu vor afecta piesele metalice de mobilier. Acestea își vor păstra forma, aspectul și proprietățile tehnice în majoritatea situațiilor extreme.

Calitățile igienice

Igiena este un factor foarte important în orice situație, însă este cu atât mai important în mediul sanitar sau în diversele activități de producere a alimentelor. Tocmai de aceea, majoritatea spitalelor, fabricilor din mediul alimentar, bucătăriilor profesionale și laboratoarelor în care trebuie menținut un mediu steril aleg să utileze spațiile de lucru cu mobilier din oțel inoxidabil. Un obiect fabricat din metal va fi întotdeauna simplu de curățat.

Durabilitatea

O investiție inteligentă va ține întotdeauna cont de durata de viață a produsului achiziționat. Astfel, durabilitatea mobilierului metalic este un mare avantaj. Chiar și în mediul industrial, acolo unde există risc mare de deteriorare, un dulap sau un fișet metalic va rezista fără a-și pierde calitățile.

Dacă vrei să descoperi o gamă largă de soluții metalice de depozitare, consultă catalogul Viamond – magazin de birotica si papetarie online!

 

Sursă foto: Unsplash

Facebook Comments