Home » Promo » (P) Surprinde-i pe cei dragi cu lava cake cu dovleac și înscrie-te în concursul Raftul Bunicii Gătit cu Drag!
Promo

(P) Surprinde-i pe cei dragi cu lava cake cu dovleac și înscrie-te în concursul Raftul Bunicii Gătit cu Drag!

lava cake cu dovleac

Un desert cald, cu interior cremos, aromă de dovleac și umplutură de caramel, va face oricui ziua mai frumoasă.

Fă-le o bucurie celor dragi și pregătește acest desert inedit, și, cu puțin noroc, Raftul Bunicii te va recompensa pentru intențiile bune.

Nu trebuie decât să înscrii aici https://bit.ly/Raftul-bunicii-Gătit-cu-Drag numărul bonului fiscal pe care ai achiziționat făina Raftul bunicii pentru această rețetă și te poți număra printre câștigătorii unei mașini de făcut pâine sau a unui set de bucătărie.

Bineînțeles, poți face mai mult decât să aștepți să îți bată norocul la ușă. Te întrebi ce? E simplu: cumpără mai multe produse Raftul Bunicii și înscrie mai multe bonuri, pentru a avea mai multe șanse de câștig. Spor la prăjiturit!

Rețetă lava cake cu dovleac

Ingrediente pentru 3 porții:

  • 120 g ciocolată albă;
  • 6 linguri unt;
  • ¼ cană Făină Superioară 000 Raftul Bunicii;
  • ¾ cană zahăr pudră;
  • 2 lingurițe sirop pumpkin spice;
  • 1 gălbenuș de ou;
  • 2 ouă întregi;
  • 1/3 cană pulpă de dovleac copt;
  • 1 ½ linguriță esență de vanilie;
  • 6 caramele din comerț;
  • un praf de sare.

lava cake cu dovleac

Mod de preparare:

Este timpul să-ți pui sorțul, și cu muzica preferată în surdină, să începi să pregătești această rețetă delicioasă. Primul pas: preîncălzește cuptorul la 200℃.

Într-un bol încăpător, pune ciocolata albă și untul împreună și încălzește-le în cuptorul cu microunde până când obții un amestec omogen – va fi nevoie să oprești din când în când cuptorul și să amesteci cu o linguriță pentru a omogeniza bine compoziția.

Peste amestecul de ciocolată și unt, adaugă Făina Superioară 000 Raftul bunicii, zahărul, dar și siropul pumpkin spice. Fredonează melodia preferată și amestecă toate ingredientele împreună pe ritm; după ce s-a omogenizat compoziția, continuă apoi cu adăugarea ouălor, gălbenușuuil de ou, dar și cu esența de vanilie.

Deja îți alintă toate simțurile aceste arome, nu-i așa? Amestecă bine și pune bolul deoparte, este momentul să trecem la pasul următor!

Unge cu puțin unt 3 vase pentru copt de tip ramekin, apoi umple-le pe jumătate cu compoziția preparată anterior. Adaugă câte 2 caramele în mijlocul compoziției, presară un praf de sare, după care toarnă restul de compoziție până când vasul se umple.

Introdu la cuptor și lasă lava cake-urile să se coacă în jur de 15-17 minute. Sunt niște minunații aromate, nu-i așa? Lasă-le puțin să se răcorească, cam preț de 2-3 minute, după care le poți răsturna pe câte o farfurie.

Poți pudra farfuria cu scorțișoară sau cacao, pentru decor. Servește lava cake-urile înainte de a se răci complet, pentru a te bucura de caramelul moale din interior.

Poftă bună!

 

Sursă foto: raftulbunicii.ro

Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE