Pachetele crocante

  1. Taie bastonașe subțiri legumele și rumenește-le pentru 3 minute într-o tigaie cu ulei de orez (sau susan).
  2. Varza dă-o într-un clocot înainte de a o tăia subțire.
  3. Desfă pachetul de foi și unge-le pe fiecare cu ulei de orez.
  4. Pune pe fiecare umplutura de legume și împachetează-le ca pe sarma.
  5. Fie rumenești pachețelele în ușlei fierbinte, fie le așezi pe o tavă tapetată cu hârtie și le dai la cuptor până ce aluatul devine auriu și crocant.

 

credit foto: Thinckstock

Poza principala

522886531_copy.jpg

1 pachet de foi de plăcintă

1 morcov

1 țelină

1 varză albă mică

1 ardei gras roșu

muguri de bambus (opțional)

sare, piper

 

ulei de orez

Ușor de pregătit, gustoase, numai bune pentru o seară cu prietenii.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE