- Taie bastonașe subțiri legumele și rumenește-le pentru 3 minute într-o tigaie cu ulei de orez (sau susan).
- Varza dă-o într-un clocot înainte de a o tăia subțire.
- Desfă pachetul de foi și unge-le pe fiecare cu ulei de orez.
- Pune pe fiecare umplutura de legume și împachetează-le ca pe sarma.
- Fie rumenești pachețelele în ușlei fierbinte, fie le așezi pe o tavă tapetată cu hârtie și le dai la cuptor până ce aluatul devine auriu și crocant.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
1 pachet de foi de plăcintă
1 morcov
1 țelină
1 varză albă mică
1 ardei gras roșu
muguri de bambus (opțional)
sare, piper
ulei de orez
Ușor de pregătit, gustoase, numai bune pentru o seară cu prietenii.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu