Home » Pachețele cu halloumi

Pachețele cu halloumi

1. Coace ardeii grași/capia pe flacără și dă-i cu un praf de sare. Acoperă-i și lasă-i 20 de minute, apoi curăță-i de pieliță și cotoare.

2. Pune pe fiecare felie de brânză câte o roșie uscată și ardei copt, presară puțin oregano și pliază cu atenție. Prinde în capăt cu o scobitoare ca să nu iasă umplutura.

3. Încinge o lingură cu ulei într-o tigaie și rumenește iute pachețelul pe ambele fețe. Scoate pe farfurie, stropește cu puțin ulei de măsline și servește imediat.

credit foto: © Liv Friis-larsen – Fotolia.com

citeste si Rulouri din omletă

Poza principala

pachetele_cu_halloumi_fotolia_3811799_subscription_l.jpg_c_liv_friis-larsen_-_fotolia.com_mica.jpg

8 felii mari de brânză halloumi 

8 roşii uscate

4 ardei graşi/capia

oregano

piper

ulei de măsline

 

citeste si Rulouri din piept de pui

Pregatita intr-un mod simplu, branza halloumi este o adevărată delicatesă. Încearcă rețeta de pachețele cu halloumi!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE