1. Coace ardeii grași/capia pe flacără și dă-i cu un praf de sare. Acoperă-i și lasă-i 20 de minute, apoi curăță-i de pieliță și cotoare.
2. Pune pe fiecare felie de brânză câte o roșie uscată și ardei copt, presară puțin oregano și pliază cu atenție. Prinde în capăt cu o scobitoare ca să nu iasă umplutura.
3. Încinge o lingură cu ulei într-o tigaie și rumenește iute pachețelul pe ambele fețe. Scoate pe farfurie, stropește cu puțin ulei de măsline și servește imediat.
credit foto: © Liv Friis-larsen – Fotolia.com
citeste si Rulouri din omletă
Poza principala
Galerie foto
8 felii mari de brânză halloumi
8 roşii uscate
4 ardei graşi/capia
oregano
piper
ulei de măsline
citeste si Rulouri din piept de pui
Pregatita intr-un mod simplu, branza halloumi este o adevărată delicatesă. Încearcă rețeta de pachețele cu halloumi!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu