1.Pune pastele într-un castron, acoperă-le cu apă fierbinte, pune și un capac deasupra și lasă să stea 5 minute. Separat, într-un alt castron, pune ciupercile uscate și acoepăr-le cu apă clocotită și lasă-le să se hidrateze pentru 15-20 de minute.
2.Amestecă pastele cu legumele tăiate fideluță și ciupercile rehidratate, tăiate după preferință. Ia câte două foi de orez și așază pe mijloc umplutura de paste și împachetează ca pe sarma. Când toate pachețelele sunt gata, prăjește-le în uleiul încins, apoi scoate-le pe un șervet de hârtie. Servește pachețelele cu legume cu sos de soia.
credit foto: Guliver/Thinckstock
200 g paste noodles
¼ varză chinezească
2 morcovi potriviți
4 fire de ceapă verde
100 g ciuperci uscate
275 g foi de orez
ulei de alune
sos de soia
Adaugă comentariu