1.Taie hartia de copt in dreptunghiuri cu latura de 30×40 cm. Asaza pe mijlocul fiecarei bucati de hartie o bucata de file de peste. Sareaza si pipareaza.
2.Feliaza ardeii si ceapa, taie rosioarele si amesteca-le apoi intr-un castron. Presara oregano, cateii de usturoi zdrobiti, sare si piper, picura ulei de masline. Amesteca usor sa se intrepatrunda aromele.
3.Pune cu lingura salata peste fiecare file de peste, iar deasupra presara masline taiate jumatati.
4.Strange hartia de copt la capete, formandu-se o barcuta, si da la cuptorul incins pentru 15-20 de minute.
5.Serveste pachetelele cu peste alaturi de cartofi natur si salata fresh.
800 g file de biban sau orice alt file de pește alb
200 g roşii cherry
12 măsline kalamata
1 ceapă
1/2 ardei graşi roşii
1/2 ardei graşi verzi
2 căței de usturoi
ulei de măsline
oregano
piper
sare
Adaugă comentariu