1. Într-un castron, frământă făina cu un praf de sare, puţin chimen, ulei şi apă. Acoperă aluatul şi lasă-l să se odihnească 30 de minute.
2. Între timp, taie varza fideluţă, presară puțină sare şi căleşte-o în ulei cu puţin cimbru.
3. Rupe bucăţi din aluat şi întinde rotunduri. Pune în mijloc umplutură de varză şi uneşte uşor aluatul, ondulându-i cu grijă marginile.
4. Aşază pacheţelele într-o tavă unsă cu ulei şi coace aceasta mancare de varza la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
Poza principala
Galerie foto
1 varză albă
cimbru uscat
sare
piper
ulei
pentru aluat:
300 g făină
1/2 de ceşcuţă cu ulei
1/2 de ceşcuţă cu apă
chimen
sare
O reteta de post, usor de pregatit si foarte gustoasa de pachetele cu varza!
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu