1. Potriviti cuptorul la 200 de grade.
2. Taiati fiecare foaie de aluat in jumatate, asa incat sa obtineti 4 dreptunghiuri. Rapid, inainte de foile de aluat sa se inmoaie, intindeti unt pe 2 dintre ele, apoi asezati-le deasupra pe celelalte 2, in cruce.
3. Puneti cate 50 g de branza in centrul fiecarui pachetel, exact unde se imbina cele doua foi de aluat. Turnati
cu lingura sos de afine pe fiecare bucata de branza.
4. Adunati colturile aluatului peste umplutura.
5. Asezati pachetelele pe hartie de copt si ungeti cu unt exteriorul fiecaruia.
6. Coaceti pachetelele pentru 12-15 minute sau pana cand se rumenesc.
7. Serviti imediat alaturi de salata.
2 foi de aluat filo
30g unt, topit
100g branza moale de capra
2 linguri sos de afine
salata, pentru servire
Adaugă comentariu