1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Amestecati ingredientele pentru umplutura intr-un castron.
2. Ungeti cate o foaie de aluat cu putin unt topit. Taiati fiecare foaie pe jumatate, pe lungime, si puneti o lingura de umplutura pe fiecare, in coltul dinspre voi. Asigurati-va ca sunt struguri in fiecare portie.
3. Rulati aluatul peste umplutura. Puneti pachetelele formate intr-o tava si ungeti-le iarasi cu unt. Presarati susan pe fiecare.
4. Coaceti pentru 20-25 minute sau pana cand se rumenesc si devin crocante. Serviti pachetelele alaturi de salata, daca va place.
7-8 foi de aluat filo
60 g unt, topit
2 lingurite susan
Pentru umplutura:
200 g branza de capra moale, pisata
100 g struguri rosii sau negri, mici
2-3 lingurite frunze de cimbru proaspat
piper negru proaspat macinat
Adaugă comentariu