Taie baconul in felii cat mai subtiri. Asaza bucatile de carne pe cateva felii de bacon. Pune cate o felie de cascaval si imbraca totul in bacon.
Incearca pe cat posibil sa impletesti feliile de bacon intre ele pentru a nu se desface. Daca nu, prinde-le cu scobitori. Asaza pachetelele intr-o tava unsa cu putin ulei si lasa-le la cuptor cateva minute.
Intr-un castron, bate bine smantana cu mustarul. Adauga hreanul ras si acreste cu zeama de lamaie dupa gust. Presara apoi un praf de sare si piper.
Serveste pachetelele din friptura cu acest sos usor picant.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
cateva fripturi de porc
300 g bacon
250 g cascaval
ulei
Pentru sos:
200 g smantana
1 lingurita cu mustar
2 linguri cu hrean ras
zeama de lamaie
piper
sare
Acest preparat poate fi servit fie cu legume, fie simplu, ca aperitiv la felul principal.
Numar de portii
4
Calorii
370
Facebook Comments
Adaugă comentariu