1. Curata ceapa, tai-o marunt și calește-o în ulei cu apa. Adauga pieptul de pui taiat cubulete. Lasa sa se înabușe putin, dupa care adauga ardeiul taiat fâșii sau cubulete.
2. Stinge cu roșiile decojite și, dupa ce a dat în câteva clocote, presara deasupra ardeiul iute tocat fin.
3. Lasa pe foc sa scada bine. La final, potrivește gustul de sare și piper. Unge fiecare lipie pe mijloc cu putina pasta de ardei.
4. Așaza câte o frunza de salata și apoi amestecul picant. Pliaza pâna la jumatate, ruleaza ca pe șaorma și servește imediat.
Poza principala
Galerie foto
piept de pui
1 ceapă
1 cutie cu rosii decojite
1 ardei capia
1 ardei iute uscat
1 salata
2 linguri cu pasta de ardei iute
lipii
ulei
sare
piper
Când ți-au ramas ceva resturi de friptura de pui, pachețelele picante sunt ideale sa le prepari.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu