1. Taie brânza de capra în cuburi mai maricele. Învelește fiecare bucata de brânza în felii subtiri de bacon. Prinde cu o scobitoare, apoi rumenește cuburile în putin ulei încins. Scoate-le pe hârtie absorbanta pentru a îndeparta surplusul de grasime.
2. Pune într-un borcan uleiul de masline, otetul, mierea și un praf de sare. Agita pâna se dizolva mierea.
3. Spala salata, tamponeaz-o cu un șervet curat sau las-o sa se zvânte. Rupe-o fâșii, amestec-o ușor cu maslinele și stropește-o cu sosul de miere. Servește pachetelele de brânza cu salata, ceapa verde și masline.
Poza principala
Galerie foto
500 g brânza de capra
250 g bacon
1 salata
2-3 fire de ceapa verde
150 g masline fara sâmburi
1 lingura otet de mere
1 lingurița cu miere
sare
Un antreu sofisticat, dar ușor de pregatit.
Numar de portii
4
Calorii
295
Facebook Comments
Adaugă comentariu