Vegetarian & vegan

Paella cu legume

Text
Paella cu legume
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
paella_cu_legume__mg_5517.jpg

Ingrediente

100 ml ulei de măsline
250 g șnițele vegetale (soia)
100 g fasole
100 g ardei
100 g dovlecei
100 g vinete
100 g morcov
100 g mazăre
2 roșii
250 g bulion de roșii
400 g orez
sare, piper, șofran

Mod de preparare

Șnițelele de soia le fierbi, le tai fâșii și le prăjești în ulei (simple sau date prin ou și pesmet). Decojești roșiile și le tai felii. Legumele le tai mărunt și, împreună cu mazărea, le prăjești în restul de ulei. Condimentezi și stingi totul cu bulion, apoi lași să fiarbă circa 10 minute. Presari orezul, adaugi șofranul, torni apă cât să acopere compoziția și mai lași timp de 30 de minute la fiert. Adaugi, când e nevoie, apă, să nu se prindă compoziția de fundul cratiței. Când e gata, servești mâncarea cu șnițelele de soia deasupra. Această mâncare conține multe vitamine, datorită legumelor folosite și este sățioasă.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE