Mâncăruri

Paella valenciana

1.Încinge uleiul într-un vas pentru paella și rumenește bucățile de carne porționate și presărate cu sare după gust. Scoate-le într-un vas.

2.În același ulei călește ceapa și usturoiul tăiate mărunt, adaugă mazărea scursă și pune apoi bucățile de carne, roșiile, ardeiul feliat subțire, boiaua și supa fierbinte.

3.Lasă să fiarbă 15-20 de minute, pune orezul, sare și piper după gust. Amestecă la început și lasă să fiarbă încet până se gătește orezul.

4.Stinge focul, acoperă și lasă 10 minute înainte de a servi paella valenciană.

credit foto: © Maksim Shebeko – Fotolia.com

 

Paella de Verduras (Paella vegetariana)

Poza principala

paella_vaelnciana_fotolia_67911116_subscription_xxl.jpg_c_maksim_shebeko_-_fotolia.com_mica.jpg

200 g carne de iepure

200 g carne de pui

700 g orez pentru paella

1 ceapă mare

2 căței de usturoi

150 g mazăre din conservă

2 roșii tocate

1 ardei capia

1 linguriță rasă cu boia dulce

2 l de supă de pui/legume

125 ml ulei de măsline

sare, piper măcinat

 

Paella de fructe de mare

Această rețetă de paella provine din răsăriteană a Spaniei, iar carnea de iepure și pui înlocuiesc delicios crustaceele.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE