Home » Aperitive, salate, sosuri » Pâine a la Provance
Aperitive, salate, sosuri

Pâine a la Provance

1.CUREŢI ceapa și dovleceii, le tai cubuleţe și tragi la tigaie două-trei minute. Adaugi vinetele, cubuleţe. Lași tigaia pe foc până se înmoaie toate.

2.ADAUGI usturoiul tăiat felii subţiri, pasta de roșii, busuiocul, sare și piper după gust. Acoperi și mai lași 15 minute.

3.ÎNTRE timp, taie chiflele (pâinea) pe orizontală și scoate miezul, pe care-l poţi face, ulterior, pesmet. Umple cu compoziţia de legume răcorită.

4.ACOPERĂ cu felii de brânză, apoi pune capac cealaltă bucată de pâine. Dă la cuptorul încins, pentru zece minute.

Poza principala

paine_umpluta_mica.jpg

8 chiflă
2 cepe
3 dovlecei
4 linguri cu ulei
2 vinete
400 g pastă de tomate
200 g brânză de oaie
2 căței de usturoi
busuioc
sare
piper

Un aperitiv aproape vegetarian, usor de pregatit si extrem de delicios!
Numar de portii
1
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.