1.Spala patrunjelul, mararul și usturoiul și lasa-le sa se zvânte. Taie-le cât mai marunt.
2.Separat, freaca untul pâna iese apa. Adauga crema de brânza și amesteca energic pâna se încorporeaza complet.
3.Pune verdeata și usturoiul și potrivește gustul de sare și piper. Compozitia astfel obtinuta, pune-o pe o folie, dându-i forma unui sul.
4.Lasa la rece pâna se întarește. Înainte de servire, cresteaza aceasta pâine de casa și umple-o cu felii de unt aromat.
Poza principala
Galerie foto
1 pâine
200 g unt
100 g crema de brânza
2 fire de usturoi verde
1/2 legatura de patrunjel
1/2 legatura de marar
sare
Painea de casa este un preparat aparent sofisticat, numai bun pentru impresionat musafiri.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu