Pâine de casa aromată

1.Spala patrunjelul, mararul și usturoiul și lasa-le sa se zvânte. Taie-le cât mai marunt. 

2.Separat, freaca untul pâna iese apa. Adauga crema de brânza și amesteca energic pâna se încorporeaza complet. 

3.Pune verdeata și usturoiul și potrivește gustul de sare și piper. Compozitia astfel obtinuta, pune-o pe o folie, dându-i forma unui sul. 

4.Lasa la rece pâna se întarește. Înainte de servire, cresteaza aceasta pâine de casa și umple-o cu felii de unt aromat.

 

Paine cu ton

Poza principala

paine_mica.jpg

1 pâine

200 g unt

100 g crema de brânza

2 fire de usturoi verde

1/2 legatura de patrunjel

1/2 legatura de marar

sare

 

Pâine în straturi

Painea de casa este un preparat aparent sofisticat, numai bun pentru impresionat musafiri.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE