- Într-un bol mixați untul împreună cu zahărul.
- Încorporați ouăle.
- Adăugați piureul de banane, ananas și fulgi de cocos.
- Într-un alt bol amestecați ingredientele uscate.
- Combinați ambele amestecuri și amestecați energic.
- Turnați compoziți aîntr-un vas termorezistent uns cu unt în prealabil.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit la la 200 de grade timp de 65-70 de minute.
- Lăsați să se răcească 10 minute înainte de a porționa.
Credit Foto: Fotolia/ Paulista
Poza principala
- 70 g unt
- 200 g zahăr
- 2 ouă
- 2 banane , piure
- 75 g ananas cuburi
- 40 g fulgi de cocos
- 250 g făină
- 1 linguriță parf de copt
- 1/2 lingurișă sare
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
O altfel de pâine, perfectă pentru a fi servită ca desert alături de o cupă de înghețată.
Numar de portii
16
Facebook Comments
Adaugă comentariu