Paine cu piure de dovleac

  1. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade Celsius. 
  2. Într-un castron mai mare, amestecați uleiul împreună cu mierea de albine.
  3. Adăugați ouăle și continuați să amestecați foarte bine.
  4. Încorporați piureul de dovleac și vanilia.
  5. Adăugați scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și enibaharul.
  6. Turnați făina și omogenizați. 
  7. Dizolvați bicarbonatul de sodiu în apa fierbinte și turnați lichidul peste compoziția formată.
  8. Turnați aluatul într-o tavă de chec, presărați un ăraf de scorțișoară și nivelați cu ajutorul unui cuțit. 
  9. Coaceți pâinea pentru 60-65 de minute.
  10. Aceasta este gata atunci când trece testul cu scorțișoara. 
  11. Lăsați pâinea în tavă pentru 5 minute pentru a se răcori, apoi 30 de minute înainte de a fi tăiată. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

paine_cu_dovleac.jpg

  • 70 g ulei cocos
  • 170 g miere albine
  • 2 ouă
  • 230 g piure dovleac 
  • 1 linguriță extract vanilie
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță ghimbir
  • 1/4 linguriță nucșoară
  • 1/4 linguriță enibahar
  • 220 g făină grâu
  • 1 linguriță bicrbonat sodiu 
  • 60 ml apă fierbinte 
O rețetă pe care nu o vei putea refuza, pâinea cu dovleac, perfectă pentru micul dejun sau o gustare între mese.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE