1. Faci un aluat din făină, sare, drojdia frecată cu zahăr și lapte, apă călduţă. Frămânţi bine.
2. Când începe să se ia de pe vas, adaugi șunca tăiată mărunt. Frămânţi din nou.
3. Adaugi acum ierburile, frământând din nou energic. Lași la dospit 35 de minute.
4. Formezi pâinici, pe care le pui la copt, timp de 40 de minute, la foc potrivit.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
1 kg făină
drojdie
1 linguriţă cu zahăr
1 praf sare
200 ml lapte
200 g șuncă de Praga
1 linguriţă cu măghiran
1 linguriţă cu busuioc
1 linguriţă cu cimbru uscat
O reteta de paine mai deosebita pentru cei ce vor sa incerce gusturi inedite!
Numar de portii
7
Calorii
178
Facebook Comments
Adaugă comentariu