1. Pune uleiul, ceapa, telina, usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute intr-o tigaie si caleste-le la foc mediu timp de 5 minute.
2. Adauga pasta de curry, lintea si 150ml de apa. Lasa la fiert timp de 10 minute. Asezoneaza cu zahar.
3. Stropeste painile cu apa si pune-le pe gratar cate un minut pe fiecare parte. Amesteca iaurtul si coriandrul.
4. Imparte legumele prajite in patru castroane si seveste cu painea pe gratar si cu iaurt (optional).
1 lingura de ulei de masline
1 ceapa, curatata si taiata marunt
1 tulpina de telina, feliata
1-2 catei de usturoi, taiati marunt
1 lingura de ghimbir ras
1 ardei iute verde, fara seminte si taiat marunt
2 linguri de pasta de curry
400g de rosii taiate marunt
400g de linte la conserva, scurs
sare si piper negru
un varf de cutit de zahar
4 paini naan mari
1 lingura de coriandru tocat
150g iaurt (optional)
Adaugă comentariu