1. Amestecă apa, drojdia, zahărul, sarea și 50 g de făină. Lasă la dospit 15 minute. Adaugă ouăle, uleiul și făina. Frământă și lasă la crescut 20 de minute.
2. Modelează pâinea și așaz-o într-o tavă tapetată cu făină. Unge-o cu gălbenuș și presară susan. Lasă la cuptor, până se rumenește ușor.
3. Taie pâinea pe jumătate și scoate o parte din miez. În fiecare jumătate, așază șuncă, ardei copt, felii de brânză, ardei, puţină zacuscă și frunze de spanac opărite.
4. Repetă operaţiunea până umpli pâinea. Unește jumătăţile și lasă la cuptor câteva minute.
pentru aluat:
500 g făină
1 lingură cu zahăr
1 pahar cu apă călduță
3 ouă
1 pliculeţ cu drojdie uscată
1 linguriță cu sare
1/2 de pahar cu ulei
pentru umplutură:
300 g şuncă
1 borcan ardei copţi
200 g brânză telemea
1 borcan zacuscă
300 g spanac
1 gălbenuș
susan
Adaugă comentariu