Scoti cu grija membrana artificiala de la carnatii polonezi si ii tai in feliute subtiri, apoi in batonase. De la branza scoti coaja si o tai in bucati mici.Speli ridichile si castravetele si le stergi cu un prosop.
Cureti ridichile si le feliezi. Castravetele il tai pe lungime si apoi in felii subtiri. Pui toate ingredientele intr-un castron si le amesteci.
Faci un sos de marinata din otet, ulei, sare, piper si un pic de zahar pe care il pui peste salata, adaugi patrunjelul si amesteci totul cu atentie.
Tai un capac painii si scobesti miezul. Umpli o paine de casa cu salata si o aduci la masa imediat.
Revista FEMEIA.
1 paine taraneasca potrivit de mare si proaspata
400 g carnati polonezi
250 g branza Emmental
1 legatura de ridichi
½ castravete de salata
2 linguri de patrunjel tocat
5 linguri de otet din vin
7 linguri de ulei de masline
sare, piper, zahar
Adaugă comentariu