- Combinați într-un bol făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
- Într-un alt recipient plasați iartul grecesc.
- Încorporați ingredientele uscate și amestecați.
- Bateți oul separat și adăugați-l în compoziție.
- Utilizați o spatulă pentru a amesteca ingredientele.
- Plasați pe sursa de foc o tigaie.
- Ungeți tigaia cu un strat subțire de ulei sau unt.
- Adăugați un polonic mic de aluat în tigaie și gătiți până când începe să facă mici bule.
- Întoarceți clătita și continuați să gătiți pentru încă 1-2 minute.
- Serviți cu iaurt și bobițe de rodie proaspătă.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 3,5 linguri făină
- 1 lingură zahăr
- 1/2 linguriță praf de copt
- un praf de sare
- 120 g iaurt grecesc
- 1 ou
- 1/4 linguriă vanilie
- ulei sau unt pentru uns tava
- iaurt și rodie pentru servit
Bucuria întregii familii atunci când anunți mic dejun cu clătite americane.
Numar de portii
1-2
Facebook Comments
Adaugă comentariu