Pancakes low carb

Se mixează toate ingredientele și se gătesc într-o tigaie cu un strop de ulei. 

Când prinde o culoare maronie, atunci clătita este pregatită pentru a fi întoarsă. 

La această rețetă clătitele nu vor căpăta acele bule la suprafață, ca la varianta clasică. 

Se pot servi cu topping de fructe proaspete. 

Credit foto: Fotolia/ olepeshkina 

Poza principala

pancakes_low_carb.jpg

125 g făină migdale

2 ouă 

60 ml apă 

2 linguri ulei

1/4 linguriță sare 

1 lingură îndulcitor

O variantă sănatoasă a clătitelor americane sunt cele cu conținut scăzut de carbohidrați, în care se înlocuiește făina albă cu făina de migdale.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE