Home » Deserturi & băuturi » Pandispan cu prune
Deserturi & băuturi

Pandispan cu prune

1. Bate albușurile spumă cu un praf de sare. Presară zahărul și bate până când spuma s-a întărit.

2. Freacă gălbenușurile și adaugă treptat uleiul până ce obţii o maioneză omogenă. Încorporeaz-o în albușurile bătute.

3. Amestecă energic. Cerne făina și încorporeaz-o în compoziţie cu mișcări de sus în jos pentru a nu se pierde aerul din spumă.

4. Unge cu ulei o tavă de copt și pudreaz-o cu făină. Răstoarnă compoziţia, uniformizează și adaugă, una câte una, prunele curăţate de sâmburi, tăiate și date prin făină

5. Dă la cuptorul încins pentru 30 de minute. Când e gata, presară zahăr pudră deasupra.

credit foto: © saschanti – Fotolia.com

 

Brioșe cu prune

Poza principala

pandispan_cu_prune_fotolia_68364436_subscription_xxl.jpg_c_saschanti_-_fotolia.com_mica.jpg

6 ouă

6 linguri cu ulei

6 linguri cu zahăr

1 cană făină

4 pliculețe cu zahăr vanilat

10-12 prune coapte

sare

 

Prăjitură cu gem de prune și răzătură

Indiferent de anotimpul în care o prepari, rețeta de pandișpan cu prune este la fel de delicioasă și gustoasă.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.