Pandișpan Victoria

1.Pentru blat, amestecă toate ingredientele foarte bine și împarte compoziția în două. Toarnă fiecare compoziție de aluat în câte o formă de copt cu pereți detașabili (cu diametrul de 20 cm) unsă cu grăsime și tapetată cu hârtie de copt. bate bine fomele de masa de lucru și pune-le la cuptorul încins în prealabil pentru 20 de minute ori până scobitoarea-test iese curată. Lasă-le să se răcească.

2.Pentru umplutură, freacă spumă brânza mascarpone, apoi încorporează frișca bătută spumă, zahăr pudră și vanilie după gust. Unește blaturile între ele cu o jumătate din amestecul de mascarpone și frișcă și îmbracă pandișpanul Victoria în restul de cremă.

3.Decorează cu dulceață de cireșe/vișine și dă la rece măcar o oră înainte de servire.

credit foto: © manyakotic – Fotolia.com

Poza principala

pandispan_fotolia_66960565_subscription_xxl.jpg_c_manyakotic_-_fotolia.com_mica.jpg

pentru blat:

200 g zahăr pudră

200 g unt frecat spumă

4 ouă bătute

200 g făină

2 lingurițe cu praf de copt

2 linguri cu lapte

sare

 

pentru umplutură:

500 g mascarpone

200 ml frișcă pentru smântână

zahăr pudră

vanilie

dulceață de cireșe/vișine

Ușor, de vară și răcoros.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE