1.Pentru blat, amestecă toate ingredientele foarte bine și împarte compoziția în două. Toarnă fiecare compoziție de aluat în câte o formă de copt cu pereți detașabili (cu diametrul de 20 cm) unsă cu grăsime și tapetată cu hârtie de copt. bate bine fomele de masa de lucru și pune-le la cuptorul încins în prealabil pentru 20 de minute ori până scobitoarea-test iese curată. Lasă-le să se răcească.
2.Pentru umplutură, freacă spumă brânza mascarpone, apoi încorporează frișca bătută spumă, zahăr pudră și vanilie după gust. Unește blaturile între ele cu o jumătate din amestecul de mascarpone și frișcă și îmbracă pandișpanul Victoria în restul de cremă.
3.Decorează cu dulceață de cireșe/vișine și dă la rece măcar o oră înainte de servire.
credit foto: © manyakotic – Fotolia.com
pentru blat:
200 g zahăr pudră
200 g unt frecat spumă
4 ouă bătute
200 g făină
2 lingurițe cu praf de copt
2 linguri cu lapte
sare
pentru umplutură:
500 g mascarpone
200 ml frișcă pentru smântână
zahăr pudră
vanilie
dulceață de cireșe/vișine
Adaugă comentariu