1. Înmoaie gelatina în apă rece. Separat, taie mărunt ceapa și trei fire de arpagic. Înăbușe ceapa tocată în două linguri cu ulei de măsline, după care toarnă smântâna pentru gătit și condimentează cu sare și piper.
2. Amestecă ușor, pune și restul de arpagic tocat și oprește focul. Adaugă gelatina stoarsă bine și amestecă energic să se topească. Preparatul astfel obținut repartizează-l în formele pregătite și umezite cu apă rece. Lasă-le la rece cel puțin două ore.
3. Între timp, taie legumele în cubulețe și opărește-le în apă cu un praf de sare. Scurge-le bine, stropește-le cu restul de ulei de măsline și lasă-le la rece câteva minute. Înainte de servire, răstoarnă panna cotta pe farfurie și servește cu salata de legume.
Credit foto: Photoland/Photocuisine
Panna cotta cu aroma de trandafiri si coacaze negre
500 ml smântână pentru gătit
2 cepe
6 fire de arpagic
1 dovlecel
1 morcov
½ țelină
4 linguri cu ulei de măsline
3 foi de gelatină
sare
piper
Ratatouille pe jeleu de roșii
Adaugă comentariu