Panna cotta cu ceapă

1. Înmoaie gelatina în apă rece. Separat, taie mărunt ceapa și trei fire de arpagic. Înăbușe ceapa tocată în două linguri cu ulei de măsline, după care toarnă smântâna pentru gătit și condimentează cu sare și piper.

2. Amestecă ușor, pune și restul de arpagic tocat și oprește focul. Adaugă gelatina stoarsă bine și amestecă energic să se topească. Preparatul astfel obținut repartizează-l în formele pregătite și umezite cu apă rece. Lasă-le la rece cel puțin două ore.

3. Între timp, taie legumele în cubulețe și opărește-le în apă cu un praf de sare. Scurge-le bine, stropește-le cu restul de ulei de măsline și lasă-le la rece câteva minute. Înainte de servire, răstoarnă panna cotta pe farfurie și servește cu salata de legume. 

Credit foto: Photoland/Photocuisine

 

Panna cotta cu aroma de trandafiri si coacaze negre

Poza principala

panacotta_mica.jpg

500 ml smântână pentru gătit

2 cepe 

6 fire de arpagic

1 dovlecel

1 morcov

½ țelină

4 linguri cu ulei de măsline

3 foi de gelatină

sare 

piper

 

Ratatouille pe jeleu de roșii

Când spui panna cotta te gândești la desert. Încearcă această rețetă și toți invitații vor fi suprinși de combinație.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE