- Pune la fiert laptele împreună cu smântâna și zahărul.
- Adaugă espresso și gelatina înmuiată și stoarsă.
- Amestecă toată compoziția și menține pe foc 10 minute, amestecând continuu.
- Îndepărtează oala de pe foc și adaugă ciocolata dată pe răzătoare, amestecând cu telul.
- Toarnă compoziția în forme și lasă-le la frigider pentru 3-4 ore.
- Răstoarnă panna cotta pe o farfurie în care ai pus căpșune proaspete tăiate felii.
Credit Foto: Fotolia/ ld1976
Poza principala
- 200 ml smântână dulce
- 200 ml lapte
- 200 g ciocolată menaj
- 50 ml espresso
- 2 folii gelatină
- 30 g zahăr
- 500 g capșune proaspete
Desert irezistibil cu ciocolată, cafea și capșune proaspete sau alte fructe de sezon.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu