Panna cotta cu ciocolata si capsune

  1. Pune la fiert laptele împreună cu smântâna și zahărul.
  2. Adaugă espresso și gelatina înmuiată și stoarsă. 
  3. Amestecă toată compoziția și menține pe foc 10 minute, amestecând continuu.
  4. Îndepărtează oala de pe foc și adaugă ciocolata dată pe răzătoare, amestecând cu telul.
  5. Toarnă compoziția în forme și lasă-le la frigider pentru 3-4 ore.
  6. Răstoarnă panna cotta pe o farfurie în care ai pus căpșune proaspete tăiate felii.

 Credit Foto: Fotolia/ ld1976

Poza principala

panna_cotta_ciocolata_cafea_capsune.jpg

  • 200 ml smântână dulce
  • 200 ml lapte
  • 200 g ciocolată menaj
  • 50 ml espresso 
  • 2 folii gelatină 
  • 30 g zahăr
  • 500 g capșune proaspete
Desert irezistibil cu ciocolată, cafea și capșune proaspete sau alte fructe de sezon.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE