- Înmuiați gelatina în 3 linguri de apă și lăsați-o deoparte pentru 5 minute.
- Puneți laptele de soia, semințele de la păsataia de vanilie, coaja de lămâie, 25 g de zahăr pudră și un strop de rom într-o oală.
- Mențineți pe foc până când compoziția se încălzește suficient.
- Îndepărtați de pe sursa de foc și încorporați gelatina.
- Lăsați amestecul pentru 10 minute să se răcorească.
- Strecurați compoziția și distribuiți în 4 recipente.
- Lăsați la rece pentru 1 oră și 30 de minute.
- În acest timp curățați caisele de sâmburi și tăiați-le în jumătate.
- Într-o tigaie combinați 50 g zahăr pudră cu 150 ml de apă.
- Mențineți pe foc până când zahărul se dizolvă complet.
- Adăugați caisele și gătiți la foc domol pentru 12-15 minute.
- Lăsați compozișia să re răcească și adăugați peste panna cotta în momentul servirii.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 3 lingurițe gelatină sau agar agar
- 500 m lapte de soia
- coaja de la 1 lămâie
- 1 păstaie vanilie
- un strop de rom sau coniac
- 25 g zahăr pudră
- 350 g caise coapte
- 50 g zahăr pudră
Impresionează-ți prietenii și familia cu cel mai apreciat desert.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu