Panna cotta cu compot de caise

  1. Înmuiați gelatina în 3 linguri de apă și lăsați-o deoparte pentru 5 minute.
  2. Puneți laptele de soia, semințele de la păsataia de vanilie, coaja de lămâie, 25 g de zahăr pudră și un strop de rom într-o oală.
  3. Mențineți pe foc până când compoziția se încălzește suficient.
  4. Îndepărtați de pe sursa de foc și încorporați gelatina.
  5. Lăsați amestecul pentru 10 minute să se răcorească.
  6. Strecurați compoziția și distribuiți în 4 recipente.
  7. Lăsați la rece pentru 1 oră și 30 de minute.
  8. În acest timp curățați caisele de sâmburi și tăiați-le în jumătate.
  9. Într-o tigaie combinați 50 g zahăr pudră cu 150 ml de apă.
  10. Mențineți pe foc până când zahărul se dizolvă complet.
  11. Adăugați caisele și gătiți la foc domol pentru 12-15 minute.
  12. Lăsați compozișia să re răcească și adăugați peste panna cotta în momentul servirii.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

panna_cotta_cu_compot_de_caise.jpg

  • 3 lingurițe gelatină sau agar agar
  • 500 m lapte de soia
  • coaja de la 1 lămâie
  • 1 păstaie vanilie
  • un strop de rom sau coniac
  • 25 g zahăr pudră
  • 350 g caise coapte
  • 50 g zahăr pudră
Impresionează-ți prietenii și familia cu cel mai apreciat desert.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE