Home » Aperitive, salate, sosuri » Panzanella, salata din Toscana
Aperitive, salate, sosuri

Panzanella, salata din Toscana

1.Taie pâinea ciabatta cuburi. Pune-le pe o tavă și dă-o la cuptorul încins pentru câteva minute.

2.Taie după gust roșiile și ardeiul gras, adaugă sare și piper după gust, caperele bine scurse, ceapa tăiată julien, măslinele fără sâmburi, crutoanele de pâine ciabatta și fileurile de anșoa zdrobite în prealabil cu o furculiță.

3.Amestecă cu o lingură (sau cu mâinile) și toarnă ulei de măsline și oțet (la o lingură cu oțet pune trei cu ulei).

4.Potrivește gustul de sare și piper, dacă mai este necesar, presară oregano și busioc și servește salata panzanella imediat.

 

Salata cu rucola

Poza principala

panzanella_fotolia_53322073_subscription_xxl.jpg_c_ld1976_-_fotolia.com_mica.jpg

600 g roșii

200 g pâine ciabatta

1 ardei gras roșu

6 fileuri de anșoa

1 lingură cu capere

1 ceapă roșie

oțet de vin roșu

ulei de măsline

măsline

busuioc

oregano

piper negru proaspăt măcinat

sare de mare

 

Salată energizantă

Salata panzanella te va cuceri definitiv cu gustul și aromele ei.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.