Papanași

1. Amestecă făina cernută cu sarea și praful de copt. Adaugă-le în laptele încorporat  în ouăle bătute. Mixează foarte bine.

2. Toarnă amestecul peste brânza de vaci sfărâmată și omogenizează.

3. Ia cu lingura din compoziția de papanași, aplatizeaza intre palme și prăjește-i în uleiul foarte bine încins. 

4. Servește papanașii călduți alături de căpșuni proaspete și zahăr. 

credit foto: © Peredniankina – Fotolia.com

 

Sugestie. Un strop de miere cu puțină scorțișoară presărat deasupra va face desertul și mai delicios.

Poza principala

papanasi_fotolia_65511056_subscription_xxl-c_peredniankina_-_fotolia.com_mica.jpg

450 g brânză de vaci

120 g făină

120 ml lapte

1 ½ linguriță cu praf de copt

½ linguriță cu sare

2 ouă bătute

ulei pentru prăjit

căpșuni

zahăr

Atât de delicioși, încât nu poți spune în ce moment al zilei sunt mai potriviți: la micul dejun, gustare sau cină.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE