1. Amestecă făina cernută cu sarea și praful de copt. Adaugă-le în laptele încorporat în ouăle bătute. Mixează foarte bine.
2. Toarnă amestecul peste brânza de vaci sfărâmată și omogenizează.
3. Ia cu lingura din compoziția de papanași, aplatizeaza intre palme și prăjește-i în uleiul foarte bine încins.
4. Servește papanașii călduți alături de căpșuni proaspete și zahăr.
credit foto: © Peredniankina – Fotolia.com
Sugestie. Un strop de miere cu puțină scorțișoară presărat deasupra va face desertul și mai delicios.
Poza principala
Galerie foto
450 g brânză de vaci
120 g făină
120 ml lapte
1 ½ linguriță cu praf de copt
½ linguriță cu sare
2 ouă bătute
ulei pentru prăjit
căpșuni
zahăr
Atât de delicioși, încât nu poți spune în ce moment al zilei sunt mai potriviți: la micul dejun, gustare sau cină.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu