- Gătiți pastele conform indicațiilor de pe cutie.
- În timpul ultimului minut de fierbere, adăugați mazărea apoi scurgeți.
- Codimentați comonul cu sare și piper, apoi gătiți-l câte 5-6 minute pe fiecare parte până când este gata.
- Transferați-l într-o farfurie și divizați-l cu o furculiță în bucăți mai mari.
- Într-o altă tigaie, adăugați smântâna și gătiți la foc mic pentru 3 minute amestecând continuu.
- Încorporați crema de brânză și pesto și amestecați până la omogenizare.
- Adăugați amestecul de paste cu mazăre peste acest sos și mențineți pe foc pentru încă 1-2 minute.
- Îndepărtați de pe sursa de foc și adăugați coaja de lămâie și bucățile de somon.
- Potriviți gustul cu sare și piper și serviți.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 225 g paste
- 150 g mazăre
- 2 lingurițe ulei măsline
- 350 g file somon
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 linguriță piper
- 175 g smântână
- 30 g cremă de brânză
- 115 g pesto
- 2 lingurițe coajă lămâie
Gust intens de busuioc, paste făinoase, somon și mazăre pentru cină. Vă invităm la o rețetă irezistibilă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu