Papardelle cu somon si sos pesto

  1. Gătiți pastele conform indicațiilor de pe cutie.
  2. În timpul ultimului minut de fierbere, adăugați mazărea apoi scurgeți.
  3. Codimentați comonul cu sare și piper, apoi gătiți-l câte 5-6 minute pe fiecare parte până când este gata.
  4. Transferați-l într-o farfurie și divizați-l cu o furculiță în bucăți mai mari.
  5. Într-o altă tigaie, adăugați smântâna și gătiți la foc mic pentru 3 minute amestecând continuu.
  6. Încorporați crema de brânză și pesto și amestecați până la omogenizare.
  7. Adăugați amestecul de paste cu mazăre peste acest sos și mențineți pe foc pentru încă 1-2 minute.
  8. Îndepărtați de pe sursa de foc și adăugați coaja de lămâie și bucățile de somon. 
  9. Potriviți gustul cu sare și piper și serviți.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

papardelle_cu_somon_si_pesto.jpg

  • 225 g paste
  • 150 g mazăre
  • 2 lingurițe ulei măsline
  • 350 g file somon
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 linguriță piper
  • 175 g smântână
  • 30 g cremă de brânză
  • 115 g pesto
  • 2 lingurițe coajă lămâie
Gust intens de busuioc, paste făinoase, somon și mazăre pentru cină. Vă invităm la o rețetă irezistibilă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE