Exemplul clar de cină dietetică și sănătoasă!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2-4
Ingrediente:
- 2 morcovi mici, curățați
- 2 fire de praz
- 3-4 fire ceapă verde
- 4-5 căței de usturoi
- frunzele de la câteva crenguțe de rozmarin
- câteva crenguțe de cimbru
- fileuri de pește la aproximativ 150 g fiecare
- câteva fire mărar
- ulei de măsline
- 100 ml vin alb sec
Modalitate de preparare:
- Încingeți cuptorul la 200 de grade.
- Tăiați 8 bucăți mari de hârtie pergament de 30X30 cm.
- Feliați morcovii fin, iar prazul și ceapa pe diagonală.
- Puneți legumele și usturoiul într-un vas, peste care adăugați firele de rozmarin și cimbru.
- Amestecați pentru a se întrepătrunde aromele.
- Distribuiți amestecul obținut în 4 hârtii pergament.
- Asezonați fiecare file de pește cu sare și piper și puneți deasupra câteva fire de mărar.
- Rulați fileurile în jurul firelor de mărar și puneți câte două fileuri pe fiecare grămăjoară de legume.
- Stropiți cu ulei de măsline, sare și piper.
- Puneți o altă foaie pergament deasupra și îndoiți strâns marginile.
- Stropiți cu vin alb înainte de împăturirea finală.
- Puneți pachețelele într-o tavă de cuptor și coaceți pentru 20 de minute.
- Serviți cu fasole verde și cartofi înăbușiți.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu