Home » Paprika de pui

Paprika de pui

1. Taie puiul si indeparteaza oasele.

2. Topeste untul intr-o tigaie, adauga ciupercile, ardeiul si usturoiul. Cand se inmoaie toarna vinul.

3. Adauga puiul, paprika, smantana si zeama. Asezoneaza. Lasa la fiert. Se serveste impreuna cu pastele.

Poza principala

h_01041810.jpg

1 pui fiert (conform retetei pui fiert si supa)

1 lingura de unt

1 lingura de ulei de masline

200g de ciuperci albe, taiate

1 ardei rosu, taiat

2 catei de usturoi, taiati

¼ cana de vin alb

1 lingurita de paprika

1 cana de smantana

½ de cana de zeama de pui

Sare si piper

Pentru servire

Paste pappardelle, fierte conform instructiunilor de pe ambalaj si amestecate cu unt

Patrunjel tocat

Puteti servi acest preparat atat cald, cat si rece, vara. Este la fel de delicios!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.