1. Bați albușurile spumă cu zahărul, după care adaugi gălbenușurile, unul câte unul. Amesteci ușor, până se încorporează.
2. Adaugi margarina topită și răcită puţin și amesteci bine de tot, apoi pui brânza, sfărâmată. Amesteci din nou.
3. Pui stafidele, coajă rasă de lămâie și praful de copt. Amesteci , apoi adaugi făină până obţii o compoziţie ca o smântână groasă.
4. Ungi o tavă cu ulei și o tapetezi cu făină, apoi torni compoziţia. Lași la cuptor aproximativ 45-55 de minute.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
1 kg brânză de vaci
8 ouă
300 g zahăr pudră
1 pachet cu margarină/unt
1 pliculeț cu praf de copt
1 lămâie
stafide
făină
Pasca nu are cum sa lipseasca de pe masa de Paste!
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu