Taie avocado pe jumatate si indeparteaza-i samburele. Cu ajutorul unei lingurite, scoate miezul.
Stropeste-l imediat cu zeama de lamaie. In acest fel, pulpa de avocado nu se va oxida.
Pune intr-un blender ceapa, usturoiul, oul si pulpa de avocado. Mixeaza pana obtii un piure. Potriveste gustul de sare si piper si incorporeaza uleiul si iaurtul.
Amesteca usor si aromatizeaza cu marar tocat fin. Lasa la rece minimum o ora. Serveste pasta cu file de somon afumat.
Poza principala
Galerie foto
1 avocado mare
3 linguri cu iaurt
1/2 lamaie
1 ou fiert
1 ceapa
1 catel de usturoi
1 lingura cu ulei de masline
100 g file de somon afumat
marar
sare si piper
Iata un amuse-bouche deosebit. Stiai ca un avocado are cu 60% mai mult potasiu decat o banana, fiind bogat in vitaminele B, E si K?
Numar de portii
4
Calorii
275
Facebook Comments
Comentariu