Aperitive, salate, sosuri

Pasta de branza cu chimen

Text
Pasta de branza cu chimen
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
pasta_de_branza_cu_chimen_mg_0155_.jpg

Ingrediente

300-400 g telemea sau caș de oaie
3 linguri smântână
½ linguriță semințe de chimen măcinate
1 ceapă mică
2-3 fire de ceapă verde
1 legătură mică mărar
1 linguriță boia
sare

Mod de preparare

Cureți ceapa verde și pe cea uscată. Toci mărunt ceapa verde și mărarul. Dai pe răzătoarea mică brânza și ceapa.
Amesteci brânza cu smântâna, ceapa rasă, chimenul și sare după gust.
După ce ai omogenizat compoziția, o împarți în trei. Amesteci o parte cu mărarul, una cu ceapa verde, iar pe cea de-a treia, cu boiaua.
Cu aceste trei paste poți să ungi fie felii de pâine prăjită sau rondele de cereale, fie castraveți, roșii, ardei.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE