Pastă de caju

1.Înmoaie alunele caju în apă și ţine vasul acoperit timp de opt ore.

2.Strecoară-le și zdrobește-le în blender împreună cu sucul de lămâie, apa și uleiul de măsline. Va rezulta o cremă fină și cu gust deosebit. Potrivește gustul de sare.

3.Servește imediat, pe felii de baghetă și decorează cu pătrunjel.

4.Dacă pasta iese prea tare, mai pune apă plată și amestecă până ce compoziţia devine foarte fină.

 

TRUC. Pune în blender și 1-2 căţei de usturoi: crema ta va fi atât de delicioasă, că te vei linge pe degete!

 

SĂNĂTATE CU MIEZ BRAZILIAN

Este o nucă exotică din familia fisticului originară din Brazilia, fiind adusă în India și estul continentului african de exploratori portughezi. Gustul inconfundabil o face de neînlocuit în bucătăriile lumii, în special cele asiatice (thailandeză, indiană, chineză), unde este folosită mai ales la prepararea sucurilor, dulceţurilor și deserturilor.

Miezul de caju nu este doar gustos, ci și extrem de benefic: are puţine grăsimi, este bogat în proteine, fibre, potasiu, fier, zinc, vitamina E și complexul B, toate fiind un izvor de sănătate pentru inimă și sistemul osos.

 

Pasta de naut cu verdeata

Poza principala

pasta_de_caju_fotolia_42475867_subscription_xxl.jpg_c_mara_zemgaliete_-_fotolia.com_mica.jpg

200 g caju

100 ml apă

2 linguri cu ulei de măsline

zeama de la ½ lămâie

1 baghetă tip graham

pătrunjel pentru ornat

sare

 

Pastă de brânză cu verdețuri

Ușor de pregătit și foarte sănătoasă, pasta de caju este potrivită pentru toți ai casei.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE