Se fierbe bine carnea, pana cand devine frageda. Se raceste. Intre timp, cartofii, curatati de coaja si spalati, se fierb in apa nesarata, impreuna cu verdeata. Se da apoi carne prin masina de tocat sau se toaca marunt cu un cutit.
Cartofii se scot din apa, se curg, apoi se zdrobesc bine si se amesteca cu carnea maruntita sau tocata. Se adauga iaurtul si sarea si se amesteca pana se obtine o crema groasa. Se poate servi ca atare sau pe paine.
Poza principala
2 pulpe de pui dezosate
2 cartofi de marime medie
1 ceapa
verdeata
1 iaurt de 150 g
1 varf de cutit de sare
Piureul, consistent si hranitor, la inceput va fi doar de cartofi, apoi de cartofi amestecati cu morcov sau cu dovlecel, in care mai tarziu isi vor gasi locul cateva firicele de carne sau galbenus de ou.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu