Home » Aperitive, salate, sosuri » Pasta de dovlecei
Aperitive, salate, sosuri

Pasta de dovlecei

  1. Feliați dovleceii pe lung. 
  2. Într-o tigaie puneți douaă linguri cu ulei de măsline la încins.
  3. Adăugați ardeiul iute mărunțit și usturoiul tocat.
  4. Căliți pentru căteva minute la foc mic.
  5. Adăugați dovleceii și amestecați.
  6. Mențineți pe foc pentru 35 minute, amestecând la fiecare 5 minute, având grijă să nu se prindă dovleceii.
  7. O parte din dovlecei se vor transforma în pasta, în timp ce alte bucăți vor rămâne întregi.
  8. Condimentați după gust iar la final adăugați menta tocată și sucul de lămâie.
  9. Serviți pe felii de pâine prăjită.

  Credit Foto: Fotolia/ Comugnero Silvana

Poza principala

pasta_de_dovlecei.jpg

  • 6-8 dovlecei mici
  • ulei măsline
  • 2 căței usturoi tocați mărunt
  • 2 ardei iuți 
  • 1 legătură mentă
  • sare
  • piper
  • sucul de la 1 lămâie
Mic dejun, o simplă gustare sau un aperitiv aromat pentru petreceri. Pastă de dovlecei cu mentă, servită pe felii de pâine prăjită.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.