1.Curăţă macroul de piele şi taie-l bucăţele. Pune-l într-un castron (să nu fie din plastic) împreună cu smântâna şi hreanul ras fin (sau pastă de hrean, cumpărată din magazin), ceapa verde tocată mărunt.
2.Potriveşte gustul de sare şi piper proaspăt zdrobit, pătrunjel şi oregano tocat fin şi zeama de lămâie.
3.Amestecă uşor şi dă la rece măcar jumătate de oră, să se întrepătrundă aromele.
4.Serveşte pasta de macrou cu ierburi pe felii de pâine prăjită sau biscuiţi săraţi (crackers).
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
2 bucăţi de macrou afumat
2-3 linguri cu hrean
200-300 g smântână
2-3 fire de ceapă verde
pătrunjel verde
oregano verde
2 lămâi
sare
piper alb
Delicioasă şi deloc greu de pregătit, pasta de macrou cu ierburi este ideală în orice moment ai zilei.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu