Home » Pasta de macrou cu ierburi

Pasta de macrou cu ierburi

1.Curăţă macroul de piele şi taie-l bucăţele. Pune-l într-un castron (să nu fie din plastic) împreună cu smântâna şi hreanul ras fin (sau pastă de hrean, cumpărată din magazin), ceapa verde tocată mărunt.

2.Potriveşte gustul de sare şi piper proaspăt zdrobit, pătrunjel şi oregano tocat fin şi zeama de lămâie.

3.Amestecă uşor şi dă la rece măcar jumătate de oră, să se întrepătrundă aromele.

4.Serveşte pasta de macrou cu ierburi pe felii de pâine prăjită sau biscuiţi săraţi (crackers).

credit foto: Thinckstock

Poza principala

pasta_de_macrou_cu_ierburi_mi.jpg

2 bucăţi de macrou afumat

2-3 linguri cu hrean

200-300 g smântână

2-3 fire de ceapă verde

pătrunjel verde

oregano verde

2 lămâi

sare

piper alb

Delicioasă şi deloc greu de pregătit, pasta de macrou cu ierburi este ideală în orice moment ai zilei.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE