Aperitive, salate, sosuri

Pasta de masline

Text
Pasta de masline
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
pasta_de_masline_mg_0162_.jpg

Ingrediente

400 g măsline dietetice
2 roșii (200 g)
2 căței de usturoi
1 lingură ulei de măsline
2 legături pătrunjel.

Mod de preparare

Cureți măslinele de sâmburi și le treci prin mașina de tocat. Cureți roșiile de coajă și cotoare, le tai în jumătate și le lași la scurs cu tăietura în jos. Zdrobești usturoiul curățat în prealabil. Amesteci măslinele, roșiile și usturoiul, cu uleiul de măsline și pătrunjelul tocat mărunt. Consumi pasta la micul dejun sau ca aperitiv, la prânz.
Sfat: Dacă ai un blender sau un robot de bucătărie, vei obține foarte repede o astfel de pastă omogenă.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE