Home » Pastă de măsline

Pastă de măsline

1.Într-un castron mai mare, mixează bine măslinele. Adaugă treptat uleiul şi mixează mai uşor. Dacă se întăreşte prea tare, mai adaugă ulei.
 
2.Pune apoi usturoiul zdrobit şi condimentează cu sare după gust. Pasta astfel obţinută trebuie să aibă consistenţa unei smântâni mai moi.
 
3.Presară apoi pesmetul şi amestecă energic până se încorporează complet. Păstrează la rece până la servire.
 
4.Taie bagheta în felii. Pe fiecare felie aşază rondele de roşie şi pastă de măsline. Decorează cu rondele de măsline verzi şi negre.

Poza principala

pasta_de_masline_mica.jpg

3 roşii

500 g măsline verzi

100 g pesmet

100 ml ulei

5-7 căței de usturoi

1 bagheta cu cereale

sare

Tartinele cu pasta de masline reprezinta un aperitiv elegant, savuros, simplu de realizat si ideal pentru mesele festive.
Numar de portii
4
Calorii
150
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.