1.Într-un castron mai mare, mixează bine măslinele. Adaugă treptat uleiul şi mixează mai uşor. Dacă se întăreşte prea tare, mai adaugă ulei.
2.Pune apoi usturoiul zdrobit şi condimentează cu sare după gust. Pasta astfel obţinută trebuie să aibă consistenţa unei smântâni mai moi.
3.Presară apoi pesmetul şi amestecă energic până se încorporează complet. Păstrează la rece până la servire.
4.Taie bagheta în felii. Pe fiecare felie aşază rondele de roşie şi pastă de măsline. Decorează cu rondele de măsline verzi şi negre.
Poza principala
Galerie foto
3 roşii
500 g măsline verzi
100 g pesmet
100 ml ulei
5-7 căței de usturoi
1 bagheta cu cereale
sare
Tartinele cu pasta de masline reprezinta un aperitiv elegant, savuros, simplu de realizat si ideal pentru mesele festive.
Numar de portii
4
Calorii
150
Facebook Comments
Adaugă comentariu