Acopera nautul cu apa calduta si lasa-l la inmuiat cateva ore sau de seara pana dimineata. Pune-l la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, curata-l de coaja, trece-l printr-o sita deasa sau paseaza-l in blender.
Adauga pasta de susan, uleiul de masline, chimenul, usturoiul zdrobit, maslinele tocate si un praf de sare. La final, incorporeaza patrunjelul tocat fin si boiaua.
Pasta astfel obtinuta, las-o la rece minimum 30 de minute ca sa se intrepatrunda aromele.
Revista Femeia de Azi
Poza principala
Galerie foto
400 g naut
1 lingura cu pasta de susan
2 linguri cu ulei de masline
1/2 lingurita cu chimen
2-3 catei de usturoi
100 g masline rondele
1/2 lingurita cu boia iute
1 legatura de patrunjel
sare
Iata un aperitiv delicios pentru momentele festive sau o gustare buna de zi cu zi.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Comentariu