Home » Aperitive, salate, sosuri » Pasta de naut
Aperitive, salate, sosuri

Pasta de naut

  1. Introduceți boabele de năut în blender și mixați până obțineți un piure.
  2. Condimentați cu semințe de chimen zdrobite.
  3. Adăugați ardei iute mărunțit, usturoiul frecat și sucul de la 1 lămâie.
  4. Amestecați bine compoziția și condimentați cu sare și piper după gust.
  5. La final turnați puțin ulei de măsline pentu a subția pasta. 
  6. Opțional puteți presăra pătrunjel tocat.

  Credit Foto: Fotolia/ Luisa Leal

Poza principala

piure_de_naut.jpg

  • 400 g năut la conservă
  • un sfert linguriță semințe chimen ( zdrobite) 
  • 1-2 ardei iuți uscați 
  • 1 cățel usturoi frecat pastă 
  • sare
  • piper
  • ulei măsline
Boabe de năut, zeamă de lămâie, usturoi și condimente după bunul plac. Nimic mai bun și mai simplu.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.