1. Dezosează peștele afumat și zdrobește-l. Amestecă-l cu scrumbia scursă bine de ulei.
2. Adaugă maioneza de post (sau obisnuita, daca nu postesti) și ceapa tocată fin. Amestecă energic, după care acrește cu puţină zeamă de lămâie.
3. Pasta astfel obţinută subţiaz-o cu puţin ulei de la scrumbie. Potrivește gustul de sare și lasă la rece.
4. Taie ardeii pe jumătate, pe lungime, și îndepărtează cotorul și seminţele. Umple ardeii înainte să-i servești cu zece minute.
Poza principala
Galerie foto
2 ardei graşi roşii
2 peşte afumat
1 scrumbie în sos picant
4 linguri cu maioneză de post
2 cepe
1 lămâie
sare
Paste de pește este un preparat rapid, care iti potoleste foamea si este si foarte gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu