Home » Aperitive, salate, sosuri » Pastă de pește
Aperitive, salate, sosuri

Pastă de pește

1. Dezosează peștele afumat și zdrobește-l. Amestecă-l cu scrumbia scursă bine de ulei.

2. Adaugă maioneza de post (sau obisnuita, daca nu postesti) și ceapa tocată fin. Amestecă energic, după care acrește cu puţină zeamă de lămâie.

3. Pasta astfel obţinută subţiaz-o cu puţin ulei de la scrumbie. Potrivește gustul de sare și lasă la rece.

4. Taie ardeii pe jumătate, pe lungime, și îndepărtează cotorul și seminţele. Umple ardeii înainte să-i servești cu zece minute.

Poza principala

pasta_de_peste_mica.jpg

2 ardei graşi roşii
2 peşte afumat
1 scrumbie în sos picant
4 linguri cu maioneză de post
2 cepe
1 lămâie
sare

Paste de pește este un preparat rapid, care iti potoleste foamea si este si foarte gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.